EmailTwitterFacebookLinkedIn

Word jij onze nieuwe Arts ouderengeneeskunde?
 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor een arts.
Zo kun je aan de slag in de ouderengeneeskunde of doorgroeien als specialist ouderengeneeskunde.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Dat is #dekrachtvanhumanitas.

Onze mogelijkheden op een rij:
 

Arts ouderengeneeskunde

Je draagt zorg voor de medische behandeling van cliënten met een samengestelde zorgvraag. Je onderzoekt, behandelt en stelt een medisch behandelplan op dat past in het multidisciplinair samengesteld zorgplan, onder laagdrempelige supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Naast de activiteiten ten behoeve van cliënten kan de arts ook ingezet worden ten behoeve van (bij)scholingen en in commissies en/of werkgroepen.

Specialist ouderengeneeskunde

Als specialist ouderengeneeskunde werk je intensief samen met basisartsen, AIOS-en en verpleegkundig specialisten, naast de overige behandelaren die deel uitmaken van de multidisciplinaire teams.

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Humanitas biedt als opleidingshuis begeleiding aan AIOS-ouderengeneeskunde en huisartsgeneeskunde en verpleegkundig specialisten in opleiding. Er wordt gekeken met een open blik naar groei en verdieping o.b.v. individuele wensen. We bouwen aan verbreding van de medische inhoudelijke kennis door verschillende onderwijsvormen aan te bieden.  Zoals een farmacotherapeutisch overleg, maar ook onderwijs in gezamenlijkheid van medische en paramedische dienst. We dragen ook bij aan het vergoten van de deskundigheid van de zorgmedewerker.

Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Contact
 

Bekijk de vacatures voor de behandeldienst via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen om een goede indruk te krijgen van het werkveld.