EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Word jij onze nieuwe begeleider of Welzijnsmedewerker?

 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor begeleider of welzijnsmedewerkers. Zo kun je iets betekenen in de GGZ  of aan de slag bij verschillende verpleeghuizen.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben.
Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is.
Dat is #dekrachtvanhumanitas.
 

Onze mogelijkheden op een rij:
 

Begeleider GGZ
 

Je biedt kwalitatief verantwoorde zorg aan verslaafde ouderen of ouderen met een psychiatrisch verleden is als gevolg van de specifieke zorgbehoefte anders dan de ‘reguliere’ groep cliënten verzorging en verpleging. Deze zorg en deskundigheid bevindt zich op het snijvlak van enerzijds medisch-psychiatrische en somatische behandeling en anderzijds de sociaal-maatschappelijke dienstverlening.

Je biedt begeleiding en zorg en helpt deze kwetsbare Rotterdammers grip te krijgen op hun leven door onder andere het aanbrengen van structuur in huishouden, dagindeling, het vinden van een dagbesteding,
het bieden van zorg etc.

Welzijnsmedewerker

Als welzijnsmedewerker faciliteer je de invulling van een dag die voor de cliënt de moeite waard is. Je neemt de cliënt als vertrekpunt en geeft hier samen met de cliënt, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van het zorgteam invulling aan. Het coachen van alle betrokkenen is een belangrijk onderdeel van deze functie. Een van je taken zal zijn, ondersteuning bieden met de maaltijden en bij de persoonlijke verzorging van de cliënten.

Je draagt o.a. ook bij aan avond- en weekendprogramma, uitjes, projectmatige festiviteiten en heb je een rol tijdens feestdagen zoals Kerst, Moederdag, bewonersfeest enzovoorts.

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, bieden we jou een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privébalans, ontwikkeling, eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent. Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Contact
 

Bekijk de vacatures voor begeleider of welzijnsmedewerker via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen om een goede indruk te krijgen van het werkveld.