EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Word jij onze nieuwe collega Helpende?
 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor een Helpende. Zo kan je aan de slag in de wijk, bij een kleinschalige woonvorm, in een verpleeghuis of werken in de langdurige zorg voor GGZ-cliënten. Wil je juist doorgroeien naar verzorgende IG? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is.
Dat is #dekrachtvanHumanitas.

Onze mogelijkheden op een rij:
 

Helpende in de wijk

Als Helpende in de wijk draag je zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten (wassen, aankleden, eten, drinken, etc.). Je draagt bij aan de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening. Om in de wijk te kunnen werken heb je medicatiecertificaat nodig of bereid te zijn om deze te behalen.

Helpende

Je bent erg betrokken bij de cliënten en bewoners die je verzorgt of ondersteuning biedt. Je geeft aandacht door een spelletje te spellen of tijd te maken voor een kopje koffie. Je bent betrokken bij het zorgproces. Naast de dagelijkse zorg sta je in contact met de familieleden en mantelzorgers van de bewoners.

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, bieden we jou een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privébalans, ontwikkeling, eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent. Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Contact
 

Bekijk de vacatures voor Helpende via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen om een goede indruk te krijgen van het werkveld.