EmailTwitterFacebookLinkedIn

Word jij onze nieuwe collega
Huishoudelijke ondersteuning?

 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden in de huishoudelijke ondersteuning. Zo kan Je ook als HO Plus aan de slag.

We hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Dat is #dekrachtvanhumanitas.

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden in de huishoudelijke ondersteuning. Je kunt als medewerker Huishoudelijke Ondersteuning, maar ook als Plusmedewerker aan de slag. Als Plusmedewerker werk je met cliënten met psychiatrische en/ of verslavingsproblematiek.

Werken in de huishoudelijke ondersteuning is ideaal om te combineren met je studie of wanneer je geen zorgdiploma hebt, maar graag in de zorg wilt werken en eventueel wil doorgroeien naar een andere zorgfunctie.

We hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is.

Onze mogelijkheden op een rij
 

Als medewerker Huishoudelijk Ondersteuning ben je van onschatbare waarde. Je werkt bij de cliënt thuis, die tijdelijk of langdurig zelf niet in staat is om het huishouden uit te voeren. Maar belangrijk onderdeel van je functie is ook het signaleren en melden van problemen met betrekking tot de leefsituatie van de cliënt. Daarbij hou je rekening met en bewaak je de zelfredzaamheid van de cliënten.

Wil je je kinderen naar school brengen en weer ophalen? Geen enkel probleem. Jij bepaalt zelf wanneer en hoeveel uur je werkt, waardoor dit werk goed te combineren is met je privé-omgeving, kinderen en/of studie.

Talent staat centraal
 

Als medewerker Huishoudelijk Ondersteuning krijg je bij ons ook diverse cursussen om nog beter je functie te kunnen uitvoeren. Tevens zijn we trots op onze eigen academie, waar we mogelijkheden hebben voor medewerkers die een opleiding in de zorg willen volgen. Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen

Contact
 

Bekijk de vacatures voor huishoudelijke ondersteuning via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen om een goede indruk te krijgen van het werkveld.