EmailTwitterFacebookLinkedIn

Word jij onze nieuwe collega Verpleegkundige?

 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor een Verpleegkundige. Zo kan je aan de slag in de wijk, bij een kleinschalige woonvorm, in een verpleeghuis of werken in de langdurige zorg voor GGZ-cliënten. Wil je juist een coördinerende functie of doorgroeien naar Verpleegkundig Specialist? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Dat is #dekrachtvanhumanitas.

 

Onze mogelijkheden op een rij:
 

Wijkverpleegkundige

Als Wijkverpleegkundige heb je een uitdagende functie met veel vrijheid. Je benadert zelfstandig huisartsen, gezondheids- en welzijnsdiensten en werft actief cliënten. Je bent de spin in het web van de zorg, een netwerker en je ondersteunt en coacht meerdere teams met complexe zorgvragers.

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners en lever je een bijdrage aan een goed en veilig woon- en werkklimaat. Daarnaast heb je verschillende werkzaamheden, zoals: het bijwonen van Multi Disciplinaire Overleggen, artsenvisites en het opstellen van een zorgplan in samenwerking met de cliënt. Naast de dagelijkse zorg sta je in contact met de familieleden en mantelzorgers van de bewoners.

Coördinator

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een zorgteam. Dit kunnen ongeveer 25-30 teamleden zijn: verpleegkundigen, verzorgenden, welzijnsmedewerkers, helpenden en gastvrouwen/gastheren. Je werkt nauw samen met je collega verpleegkundigen en rapporteert aan de locatiemanager.

In deze uitdagende en afwisselende rol draag je zorg voor een effectieve en efficiënte inzet van je teamleden en bewaak je de kwaliteit van het zorgproces.

Verpleegkundig specialist

Humanitas is in ontwikkeling en neemt actief deel aan de transitie in de ouderenzorg, met als visie de brugfunctie tussen medisch- en verpleegkundige zorg en met als taak/verantwoordelijkheid verder te professionaliseren en multidisciplinair werken verder door te voeren.

Ook bieden wij opleidingsmogelijkheden voor een hbo-verpleegkundige om verder door te ontwikkelen als Verpleegkundig specialist.

 

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, bieden we jou een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privébalans, ontwikkeling, eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent. Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Contact
 

Bekijk de vacatures voor verpleegkundige via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen om een goede indruk te krijgen van het werkveld.