EmailTwitterFacebookLinkedIn

<Voer hier de Inhoud in>

Word jij onze nieuwe collega Verzorgende IG?
 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor een Verzorgende IG. Zo kan je aan de slag in de wijk, bij een kleinschalige woonvorm, in een verpleeghuis of werken in de langdurige zorg voor GGZ-cliënten. Wil je juist doorgroeien naar verpleegkundige? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Dat is #dekrachtvanhumanitas.

 

Onze mogelijkheden op een rij:

 

Verzorgende IG in de wijk

Als Verzorgende IG in de wijk, heb je een uitdagende functie met veel vrijheid. Je benadert zelfstandig huisartsen, gezondheids- en welzijnsdiensten en werft actief cliënten. Je bent de spin in het web van de zorg, een netwerker en je ondersteunt en coacht meerdere teams met complexe zorgvragers.

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners en lever je een bijdrage aan een goed en veilig woon- en werkklimaat. Persoonlijk begeleiderschap hoort hierbij. Daarnaast heb je verschillende werkzaamheden zoals het bijwonen van Multi Disciplinaire Overleggen, artsenvisites en het opstellen van een zorgplan in samenwerking met de cliënt. Naast de dagelijkse zorg sta je in contact met de familieleden en mantelzorgers van de bewoners. Medewerker vertelt over het werk als verzorgende IG

Aandachtsvelder opleiden

Ook kan je aan de slag als aandachtsvelder opleiden. Een belangrijke functie die ervoor zorgt dat de betreffende locatie de kwaliteit van zorgkunnen blijven leveren die wij verwachten. Je verzorgt de praktijkopleiding van leerlingen (BBL/duaal en BOL, (mbo of hbo)) waarbij je hun begeleidt, ondersteunt en coacht tijdens hun beroepsopleiding tot verzorgende of verpleegkundige

 

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, bieden we jou een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privébalans, ontwikkeling, eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent. Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

 

Contact
 

Bekijk de vacatures voor Verzorgende IG via deze link of neem contact op met recruitment via solliciteren@stichtinghumanitas.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij een van onze locaties mee te lopen
om een goede indruk te krijgen van het werkveld.