EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

 

Bij Stichting Humanitas bieden wij verschillende carrièremogelijkheden voor begeleider of welzijnsmedewerkers. Zo kun je iets betekenen in de GGZ  of aan de slag bij verschillende verpleeghuizen.

Wij hebben verschillende soorten cliënten die allemaal een andere zorgvraag en aandacht nodig hebben.
Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is.
Dat is #dekrachtvanhumanitas.
 

Wat doe je als vrijwilligers?
 

Vrijwilligerswerk bij Stichting Humanitas staat voor werken met mensen. Onze cliënten vormen een mooie afspiegeling van de inwoners van Rotterdam. Van allerlei komaf. Van jong tot oud. Van arm tot rijk.

Ook de behoeften van de cliënten zijn erg divers. Maar één aspect staat altijd centraal: samen doen. Samen een spelletje spelen of een eindje wandelen. Samen naar een lastig gesprek. Samen afscheid nemen. Of juist samen opnieuw beginnen.

Maar misschien heeft u zelf ook ideeën over hoe u kunt ondersteunen? Ook daar is alle ruimte voor!

We begeleiden u goed. U heeft een vast aanspreekpunt en gaat pas aan de slag na een gedegen introductietraining.

 

Talent staat centraal
 

Wil je je carrière starten of voortzetten bij Stichting Humanitas? Wij staan voor het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, bieden we jou een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privébalans, ontwikkeling, eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent. Werken in de VVT en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Contact
 

Als vrijwilliger kunt u bij Stichting Humanitas kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod aan werkzaamheden. Bekijk onze huidige vacatures voor vrijwilligers of meld u aan via ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl