EmailTwitterFacebookLinkedIn

Coördinator Home-Start 

Meer weten over onze CAO? Klik hier.
Ben je al medewerker van Stichting Humanitas? Log dan in met je e-mailadres en je wachtwoord.

 

Home-Start is een wereldwijd programma voor opvoed- en gezinsondersteuning bij lichte, alledaagse opvoedvragen. Wij zijn op zoek naar een bevlogen coördinator voor 20 tot 24 uur per week in de regio Capelle aan den IJssel. Ben je enthousiast geworden over deze functie? We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen aan een positieve impact op gezinnen in Capelle aan den IJssel te werken.
Dit ga je doen en maakt jouw werk zo leuk 

Werken bij Home-Start biedt je de unieke kans om echt een verschil te maken in het leven van gezinnen. Je werkt samen met een toegewijd team van coördinatoren en vrijwilligers die allemaal een gemeenschappelijk doel hebben: het bieden van ondersteuning en vriendschap aan ouders en kinderen. Dit geeft een enorme voldoening en maakt elke dag betekenisvol.

Daarnaast biedt de rol veel variatie. Van het werven en selecteren van vrijwilligers tot het begeleiden van gezinnen en samenwerken met diverse partners in de keten van opvoedingsondersteuning. Je krijgt de kans om je organisatorische en sociale vaardigheden te ontwikkelen, en je ziet direct de positieve impact van je werk in de gemeenschap.

 Dit ben jij:
 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond;
 • Je bent vriendelijk, betrokken, positief en daadkrachtig;
 • Ervaring met het opvoeden/opvoedingsondersteuning;
 • Ervaring en affiniteit met vrijwilligerswerk;
 • Ervaring met projectmatig/resultaatgericht werken en coördinatie;
 • Representatief en communicatief sterk met kinderen, ouders, hulpverleners, gemeenten en andere betrokkenen;
 • Ervaring in het geven van trainingen;
 • Kennis van de sociale kaart van Rotterdam.
 Dit wordt jouw team 

Home-Start is een wereldwijd programma voor opvoed- en gezinsondersteuning bij lichte, alledaagse opvoedvragen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ouders vriendschappelijk contact en praktische ondersteuning bij het opvoeden van hun kinderen. In Rotterdam wordt Home-Start uitgevoerd door Stichting Humanitas. Je komt in een team met 5 andere coördinatoren. Tevens maak je deel uit van een groter team van coördinatoren die Home-Start uitvoeren voor de Stichting Humanitas in Nissewaard, Schiedam, Capelle a/d IJssel en Zuidplas.

 Naast fijne collega’s krijg je:
 • Een geweldige baan, waar je blij van wordt;
 • Een contract voor 20-24 uur per week;
 • Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding conform CAO Sociaal Werk schaal 8;
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.215 en maximaal € 4.496 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Solliciteren of eerst meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Arts, leidinggevende. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 010-2713800. Vragen over de procedure? Neem dan contact op met Leanne Roos, assistent recruiter via 06-57092541.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden we met je eerste salarisbetaling.

 Over Stichting Humanitas  

Stichting Humanitas biedt al meer dan 75 jaar zorg en ondersteuning, een helpende hand in welke vorm dan ook, aan mensen met een hulpvraag in Rotterdam Rijnmond. In de wijk en bij de mensen thuis, Stichting Humanitas weet wat er leeft en speelt en zit in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving. Daardoor zijn we in staat om vroegtijdig en flexibel aan te haken als er problemen worden gesignaleerd.

Stichting Humanitas werkt momenteel in bijna 40 vestigingen met 2.500 medewerkers en ruim 1.000 actieve vrijwilligers die elke dag weer het verschil maken voor de stad, de regio en haar mensen.

Ga voor meer informatie naar:www.stichtinghumanitas.nl.

#dekrachtvanhumanitas

 

 Acquisitie doo

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Je kunt je CV en sollicitatiebrief ook sturen naar: solliciteren@stichtinghumanitas.nl.