EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verpleegkundige of verzorgende IG Zorg Thuis Hoek van Holland

Meer weten over onze CAO? Klik hier.
Ben je al medewerker van Humanitas? Log dan in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Zorg Thuis richt zich vooral op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Samen met de cliënt zoeken naar mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Team Zorg Thuis Hoek van Holland is op zoek naar een verpleegkundige of verzorgende IG. Je hebt ervaring en affiniteit met onze doelgroep: PG en somatiek.

Hoek van Holland kenmerkt zich als een rustige groene omgeving met een dorpskarakter. Het kantoor van Humanitas aan Zee is gevestigd midden in het centrum dicht bij de zee en de zorgverlening vindt plaats in heel Hoek van Holland. Achter iedere voordeur waar het team zorg verleent woont een en ander type cliënt met zijn of haar eigen huis. Zorg thuis vergroot de zelfredzaamheid van de cliënt. Het zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en zoeken naar mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

De locatie is goed bereikbaar met de auto vanuit Den Haag /Westland of Rotterdam/Schiedam/Maasluis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de wijk. Het OV heeft een goede verbinding en stopt bij de halte hoek van Holland Haven waarbij je lopend of met de fiets je route kan starten.

Dit ga je doen en maakt jouw werk zo leuk

Geen dag is hetzelfde. Je start je dag met het inlezen van bijzonderheden betreffende de cliënten die je vandaag gaat bezoeken (algemeen dagelijkse levensverrichtingen, wondverzorging, ect.). De routes zijn erg gevarieerd in de wijk waar je cliënten bezoekt die zelfstandig wonen.

Je werkt nauw samen met de, helpende, wijkverpleegkundige, verpleegkundige, verzorgende IG en aandachtsvelders. Ook heb je regelmatig contact met de apotheek, ergotherapie en fysiotherapie en huisartsen.

Dit ben jij

Als verpleegkundige of verzorgende IG bied je kwalitatief de beste zorg en kun je snel anticiperen op diverse situaties. Jij hebt een hart voor onze cliënten en weet wat de client doormaakt en nodig heeft. Zorg thuis vergroot de zelfredzaamheid van de cliënt. Het zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen en blijven wonen of zoeken naar mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Wij zijn op zoek naar een ervaren, gediplomeerde en big-registreerde verpleegkundige of verzorgende IG. Je hebt ervaring en affiniteit met onze doelgroep: PG en somatiek.

Naast fijne collega’s krijg je:

Naast een zelfstandige baan met veel uitdaging bieden wij veel doorgroeimogelijkheden. Denk aan verzorgende IG, niveau 3 naar verpleegkundige, niveau 4 en van verpleegkundige niveau 4 naar wijkverpleegkundige niveau 6.

• Je kunt zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24-28 uur per week;
  • Salariëring verpleegkundige in FWG 45  conform de CAO VVT, het salaris bedraagt maximaal € 3.848,27 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan, collectieve zorgverzekeringen, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VVAR)

Stichting Humanitas heeft een Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VVAR) die adviseert over zorginhoudelijke zaken die direct van invloed zijn op de werkvloer. Gevraagd en ongevraagd. Bij het adviseren houdt de VVAR zoveel mogelijk rekening houden met de beroepspraktijk. De adviezen dragen bij aan de professionalisering van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep.

Solliciteren of eerst meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen naar Sven Dejonghe, manager zorg en welzijn: 06-23751115. Vragen over de recruitmentprocedure, neem dan contact op met Paulien van der Kroef, recruiter via 06-47311198.

Stuur je sollicitatiebrief en CV via de sollicitatieknop.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij aan je met je eerste salarisbetaling.

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam Rijnmond) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

#dekrachtvanhumanitas

Acquisitie doo

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je kunt je CV en sollicitatiebrief ook sturen naar: sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.