EmailTwitterFacebookLinkedIn

Verzorgende IG Akropolis

Meer weten over onze CAO? Klik hier.
Ben je al medewerker van Humanitas? Log dan in met je e-mailadres en je wachtwoord.

 

Je ochtenddienst beginnen in de huiskamer met een kopje koffie samen met meneer Jansen die al vroeg wakker was, of in je avonddienst samen het einde van GTST zien met mevrouw Xavier. Binnen onze zorg locatie Akropolis bieden wij warme en professionele zorg aan onze bewoners. Wij zoeken voor verschillende afdelingen nieuwe collega’s.   .   
Dit ga je doen en maakt jouw werk zo leuk  

De bewoners van onze zorglocatie staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Van een wandeling maken in onze groene tuin, tot samen meezingen op Oud-Hollandse liedjes.

Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging en medicatie en bied je toezicht en nabijheid. Tevens ben je betrokken met de familieleden van de bewoners en neem je de tijd om met hen gezamenlijk te kijken naar de wensen en behoeften. Je ondersteunt elkaar en trekt met elkaar op in het belang van onze bewoners.  

 

Dit ben jij  

Wij kijken en kleuren graag buiten de hokjes, en kijken daarom samen met jou naar mogelijkheden. Ben je reeds gediplomeerd als Verzorgende IG / verpleegkundige of heb je de wens om door te groeien, we gaan hier graag over in gesprek.

Je hebt affiniteit met de doelgroep, dit varieert van somatische bewoners en bewoners met een PG-indicatie.

 

Dit wordt jouw werkplek

Akropolis is de grootste locatie van Humanitas en is een levendig wooncomplex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg-Schiebroek met 225 bewoners. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook hebben we een gezellig restaurant waar jij in je pauze iets lekkers kan kopen om met jou collega’s samen te pauzeren.

Iedere afdeling heeft een vast team waardoor de zorg van de bewoners wordt gewaarborgd. We zijn voor diverse afdelingen op zoek naar nieuwe collega's. We werken nauw samen met elkaar, in alle verschillende functies en disciplines.

We richten ons op een fijne samenwerking. We vieren daarom met elkaar bijzondere feestdagen, borrelen regelmatig met elkaar en vinden waardering vanuit de leidinggevende voor jou als medewerker belangrijk.

 

Naast fijne collega’s krijg je:
  • Een werkomgeving waar oog en oor is naar jouw ideeën
  • Een contract met uren op basis van jouw persoonlijke voorkeur;
  • Werkdagen zijn bespreekbaar, wij houden graag rekening met jouw privé leven;
  • Salariëring in FWG 35, conform de cao VVT, het salaris bedraagt maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag; 
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen; 
  • Kansen om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

 

Solliciteren of eerst meer weten?  

We openen graag onze deuren voor jou als zorgmedewerker en bieden mogelijkheden aan om koffie te komen drinken. Een dagje meelopen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Diana Kuurstra, teamleider Akropolis, via 06-53506986 of met Marianne van der Vliet, teamleider, via 06–16837891. 
Vragen over de recruitmentprocedure, neem dan contact op met Paulien van der Kroef, recruiter via 06-47311198. 

Hebben wij gelijk al je interesse gewekt, solliciteer dan door middel van de knop solliciteren bovenaan deze pagina !

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij aan je met je eerste salarisbetaling

 

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.  

#dekrachtvanhumanitas

 

 Acquisitie doo

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Je kunt je CV en sollicitatiebrief ook sturen naar: sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.